طرز تهیه ی مرغ سوخاری با سس پرتقال

مرغ سوخاری با سس پرتقال

سینه مرغ 3 عدد  .  ماست 1/2 لیوان  .  آب پرتقال 1 لیوان  .  سس سویا 2 قاشق غذاخوری آرد سوخاری 1 لیوان  .  کنجد 2 قاشق غذاخوری  .  کره 1 قاشق غذاخوری  .  سرکه 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه : آرد سوخاری را داخل ماهیتابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید.  


 تفت دهید تا رنگ آرد تغییر کند ، کنجد را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آرد طلایی شود سپس از روی حرارت بردارید و کره ، نمک و فلفل اضافه کنید و کنار بگذارید.

داخل کاسه ای ماست ، نصف اب پرتقال ، 1 قاشق غذاخوری سس سویا ، نمک و فلفل بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود سپس سینه های مرغ خرد شده را داخل سس قرار دهید ، روی کاسه را بپوشانید و 1 ساعت داخل یخچال استراحت دهید.  


 پس از مدت زمان لازم ، سینه های مرغ مزه دار شده را داخل آرد سوخاری بو داده شده بزنید ، مرغ را با دست خوب روی آرد فشار دهید تمام سطح مرغ به آرد آغشته شود.

سینی فر را چرب کنید و مرغ ها را داخل سینی بگذارید و در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا مرغ ها کباب شوند.  


برای تهیه سس پرتقال باقی مانده آب پرتقال ، سرکه ، 1 قاشق غذاخوری سس سویا ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس همراه با مرغ سوخاری سرو نمایید.

دستور مرغ، رسپی مرغ، طرز تهیه مرغ در فر، فیله مرغ سوخاری، مرغ، مرغ با سس پرتقال، مرغ سوخاری، مرغ سوخاری در فر، مرغ سوخاری کبابی، مرغ سوخاری کنجدی، مرغ کبابی، مرغ کنجدی، کباب مرغ