آموزش پخت رولت گوشت به روش دیگر

رولت گوشت جزء دسته غذاهای رسمی به حساب می آید. رولت گوشت برخلاف سادگی و مواد اولیه کم، طعم بسیار خوبی دارد و مناسب مهمانی های رسمی می باشد.

پخت : 60 دقیقه

مواد لازم

 راسته گوساله:                600 گرم

 هویج:                             2 عدد

 فلفل دلمه ای:                 2 عدد

رب گوجه فرنگی:            2 قاشق غذا خوری

کره:                                  50 گرم

آبلیمو:                          1 قاشق غذا خوری

فلفل سیاه:                  1 قاشق غذا خوری

زردچوبه:                      1 قاشق غذا خوری

دارچین:                       1/2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه رولت گوشت :
گوشت را به 4 تکه 150 گرمی برش می دهیم. بطوریکه ضخامت هر تکه نیم سانت باشد.
وسط هر تکه گوشت دو تکه هویج و دو تکه فلفل دلمه خلالی می گذاریم و بصورت رول می پیچیم و با یک نخ دور تا دور آن را سفت می کنیم تا گوشت هنگام تفت دادن از هم باز نشود.

رولت ها را با زردچوبه و کمی فلفل در ظرفی با کره تفت می دهیم و با 2 لیوان آب به مدت 60 دقیقه می گذاریم پخته شود.
بعد از یک ساعت رب را به همراه نمک و آبلیمو به رولت ها اضافه کرده و نیم ساعت دیگر به آن اجازه پختن می دهیم.
این غذا با برنج سرو می شود.
نکته:
فراموش نکنید که نخ رولت های گوشت را قبل سرو کردن باز کنید.
برای خوش طعم تر شدن گوشت می توانید از 2 حبه سیر هنگام پخت استفاده کنید.