آموزش تزئیین کادو با میوه کاج
مواد لازم:
میوه های کاج در اندازههای مختلف . پارچه نخی . چسب پارچه . چسب حرارتی . متر و مداد . سیم با پوشش پلاستیکی یا پارچه ای
دستور تهیه
میوه های کاج را جمع آوری کنید؛سپس آنها را روی یک کاغذ روغنی پخش کرده و در فر با دمایِ 93 درجه سانتیگراد به مدتِ 1 ساعت بپزید تا تمامی عصاره یا شیره گیاهیِ آنها خارج شود.این کار موجب میشود تا میوه های کاج بیشتر باز شوند و همچنین درخشش بیشتری پیدا کنند.سپس بسته تان را در پارچه نخی بپیچید و اطراف پارچه را با چسب به بسته محکم کنید.به منظورِ پیدا کردنِ مرکزِ بسته بالا و اطراف آن را اندازه گیری کرده و با مدادی کمرنگ علامت بزنید تا از آن به عنوان راهنمایی برای چسباندنِ میوه های کاج استفاده کنید.کارِ خود را با چسباندنِ میوه های کوچکتر با چسب حرارتی،در ردیفی در امتداد مرکز،آغاز کنید؛این مرحله روبانی را برای بسته تان پدید میآورد.برای درست کردنِ پاپیونِ این روبان،میوه های بزرگترِ درخت کاج را در الگویی ستارهای شکل در اطراف مرکز بچسبانید.شما میتوانید در صورتِ دلخواه برای ایجاد ارتفاع یا شکلِ دلخواهتان ردیف هایی اضافی از کاج را نیز روی کاجهای قبلی بچسبانید.میتوانید برای زیباتر ساختنِ هدیه تان،مطابقِ شکل سیم های پوشیده شده از پارچه رنگی را پیچ و تاب داده و در اطراف کاج های بزرگ گره بزنید.