آموزش تهیه پاستا با سس گوشت و پنیر
پاستا 225 گرم (پاستا لوله ای پخته نشده) . گوشت چرخ کرده 450 گرم . گوشت قرمز 6 تکه (فیله نازک ورقه شده - پخته و خرد شده) . سوپ آماده 1 عدد (سوپ گوجه فرنگی) . پنیر چدار 115 گرم (رنده شده) . سس قرمز به مقدار لازم
پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته آن بپزید. در این حین، داخل یک قابلمه گوشت چرخ کرده را روی حرارت تفت دهید تا اینکه کمی رنگ گوشت عوض شود و بعد آب گوشت را به وسیله آبکش کردن بگیرید و کنار بگذارید.
بعد از پختن پاستا، آن را آبکش کنید و به قابلمه اضافه کنید، فیله، سوپ گوجه و گوشت چرخ کرده را هم به قابلمه اضافه کنید تا بدینوسیله گرم هم بشوند در صورت تمایل با سس قرمز مخلوط کنید.
پنیر را روی پاستا پراکنده کنید و درب قابلمه را ببندید تا پنیر آب شود و بعد سرو کنید.