آموزش تهیه مرغ تندوری هندی
مرغ 800گرمی2 عدد و نصف . ماست100گرم . زنجبیل 1قاشق غذا خوری تازه و نرم شده . سیر 1قاشق غذا خوری نرم شده . پیاز 1عدد رنده شده و کوچک . رب تندوری1قاشق غذا خوری . ادویه تندوری 3قاشق غذا خوری . روغن زیتون 1/4لیوان نصف استکان . آبلیمو 2 قاشق غذا خوری . نمک به میزان لازم
دستور تهیه
همه مواد را درون یک کاسه ریخته و خوب هم بزنید، سپس مرغ ها را تمیز شسته و به دو قسمت تقسیم کنید و مواد را که از قبل آماده کرده اید خوب به مرغ ها بمالید بعد بگذارید به مدت دو ساعت داخل یخچال بماند . فر را با بالاترین درجه آن گرم کنید. مرغ ها را به مدت 20 دقیقه بپزید و سپس حرارت را تا 160 درجه سانتی گراد کم کنید و تا یک ساعت دیگر ادامه دهید .