آموزش تهیه ژله خرده شیشه

ژله چند بسته . ورقه ژلاتین 10 کوچک . شیر 1 لیوان . خامه 1 لیوان . شکر 5 قاشق غذاخوری . وانیل مقداری

دستور تهیه

ابتدا هر بسته ژله را جداگانه اماده کنید ، هر بسته را ابتدا با 3/4 لیوان آب جوش حل کنید و وقتی شفاف شد با 1/2 لیوان آب سرد مخلوط کنید و داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود (به این دلیل باید آب کمتر بریزید که ژله سفت تر از حد معمول باشد).

پس از اینکه ژله ها بستند از یخچال خارج کنید و به شکل مربع و یک اندازه برش بزنید. ژله های مکعبی را باهم مخلوط کنید و داخل قالب ژله بریزید.

برای تهیه کرم ژله باید شیر و شکر را درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید و مخلوط کنید تا وقتی که شکر حل شود سپس از روی حرارت بردارید و خامه و وانیل را به ان اضافه کنید.   ورقه های ژلاتین را داخل کاسه ای بریزید و چند قاشق اب به ان اضافه کنید و روی حرارت بخار اب قرار دهید ، صبر کنید تا ورقه های ژلاتین نرم شوند سپس به مخلوط شیر و خامه اضافه کنید(شیر باید ولرم باشد تا نبرد).

کرم ژله را روی ژله های خرد شده بریزید و قالب ژله را چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ببندد ، پس از آماده شدن قالب ژله را چند دقیقه داخل آب گرم قرار دهید سپس داخل ظرف سرو برگردانید ، برش بزنید و سرو کنید.

نکات:

بهتر است از ژله با رنگ های تیره استفاده کنید تا دسر شما جذاب تر باشد،میتوانید بجای خامه از بستنی هم استفاده کنید،ژله را با توجه به دستور روی جعبه اش اماده کنید(فقط مقدار اب را کمتر در نظر بگیرید تا ژله سفت تر شود)