آموزش تهیه کاپ میگو فلفلی با خامه ترش
میگو 12 عدد . خامه ترش 1/2 لیوان . خمیر فیلو مقدار لازم . جعفری مقداری لیمو ترش 1 عدد . فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری . روغن زیتون 4 قاشق چایخوری
دستور تهیه
برای تهیه کاپ میگو فلفلی با خامه ترش ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، میگوها را شسته و تمیز کنید.اکنون مقداری از پوست لیمو ترش را رنده کنید و همراه با میگو ، روغن زیتون ، فلفل و مقداری نمک داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید سپس میگوها را داخل سینی فر بگذارید و ۵ دقیقه در فر قرار دهید تا کباب شوند.سپس در این فاصله کاپ ها را آماده کنید ، خمیر فیلو را به ۱۲ مربع یک اندازه برش بزنید ، روی خمیر ها مقداری روغن مایع بزنید و داخل قالب کاپ کیک قرار دهید سپس قالب را ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا لبه نان ها طلایی شود.حال پس از آماده شدن کاپ ها ، مقداری خامه ترش داخل هر کاپ بریزید و روی آن چند برگ جعفری و ۱ میگوی کباب شده قرار دهید ، روی میگوها کمی آب لیمو ترش بریزید و سرو کنید.