آموزش تهیه همبرگر
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم . پیاز ۱ عدد . تخم مرغ ۱ عدد . آرد سوخاری ۲ قاشق سوپخوری . سس گوجه فرنگی ۳ قاشق سوپخوری . جعفری ساطوری شده ۱ قاشق سوپخوری . نان سفید ۲ عدد . روغن ۱ قاشق سوپخوری . فلفل قدری . نمک به مقدار لازم
دستور تهیه
ابتدا گوشت را با پیاز رنده شده، آرد سوخاری ، تخم مرغ ، نمک و فلفل مخلوط کرده خوب مالش دهید بطوریکه که قطعات گوشت از هم جدا نشود. سپس گوشت را 2 یا 3 قسمت کرده
و به شکل گرد درآورید و آن را در یک بشقاب مناسب که در آن یک قاشق روغن مایع ریخته اید ، شهن کرده و مدت ۴تا۳ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید (بهتر است در بین این فاصله یکبار گوشت را پشت و رو کنید) همبرگر های آماده شده را میان نان همبرگری گذاشته و سس گوجه فرنگی را که طبق دستور آن تهیه نموده اید با جعفری خرد شده روی آن بریزید.