آموزش پخت رولت گوشت به روش دیگر
رولت گوشت جزء دسته غذاهای رسمی به حساب می آید. رولت گوشت برخلاف سادگی و مواد اولیه کم، طعم بسیار خوبی دارد و مناسب مهمانی های رسمی می باشد.
پخت : 60 دقیقه
مواد لازم
راسته گوساله: 600 گرم
هویج: 2 عدد
فلفل دلمه ای: 2 عدد
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذا خوری
کره: 50 گرم
آبلیمو: 1 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه: 1 قاشق غذا خوری
زردچوبه: 1 قاشق غذا خوری
دارچین: 1/2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه رولت گوشت :
گوشت را به 4 تکه 150 گرمی برش می دهیم. بطوریکه ضخامت هر تکه نیم سانت باشد.
وسط هر تکه گوشت دو تکه هویج و دو تکه فلفل دلمه خلالی می گذاریم و بصورت رول می پیچیم و با یک نخ دور تا دور آن را سفت می کنیم تا گوشت هنگام تفت دادن از هم باز نشود.
رولت ها را با زردچوبه و کمی فلفل در ظرفی با کره تفت می دهیم و با 2 لیوان آب به مدت 60 دقیقه می گذاریم پخته شود.
بعد از یک ساعت رب را به همراه نمک و آبلیمو به رولت ها اضافه کرده و نیم ساعت دیگر به آن اجازه پختن می دهیم.
این غذا با برنج سرو می شود.
نکته:
فراموش نکنید که نخ رولت های گوشت را قبل سرو کردن باز کنید.
برای خوش طعم تر شدن گوشت می توانید از 2 حبه سیر هنگام پخت استفاده کنید.