آموزش تهیه کیک قهوه


مواد لازم :
آرد یک و یک چهارم لیوان 
کره ی ذوب شده  1 لیوان 
پودر شکر  1 لیوان 
تخم مرغ  3 عدد 
مایه خمیر  نصف قاشق مرباخوری 
زنجبیل نرم شده یک چهارم قاشق مرباخوری 
قهوه 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک قهوه

تخم مرغ ها را به شکر اضافه کنید و خوب به هم بزنید. کره ی آب کرده، قهوه ، آرد ، مایه خمیر و پودر زنجبیل را به آن اضافه کنید. مواد را به آرامی هم بزنید تا خمیر نرم و یکدست شود.

مخلوط را در قالب کیکی که قبلا چرب کرده اید و کمی آرد داخل آن پاشیده اید بریزید. ظرف کیک را در فر با درجه حرارت متوسط به مدت یک ساعت بگذارید. بعد کیک را از فر خارج کنید و بگذارید سرد شود. پس از سرد شدن، کیک را از ظرف خارج کنید و روی آن را با پودر قند تزئین کنید.