آموزش پخت پیتزای مخلوط
گوشت چرخ کرده 200 گرم . فلفل دلمه ای 1 عدد . رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری قارچ 200 گرم . پیاز 1 عدد . کالباس 200 گرم . پنیر پیتزا مقدار لازم . نمک.فلفل.آویشن مقدار لازم
طرز تهیه پیتزا مخلوط : پیاز را خرد کنید و درون ماهتابه با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت چرخ کرده ، پودر آویشن ، نمک و فلفل را اضافه کنید ؛ با حرارت ملایم مواد را تفت دهید ، پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد 1 قاشق رب گوجه فرنگی را اضافه نمائید و مجدد تفت دهید و پس از 5 دقیقه از روی حرارت بردارید. کالباس را مکعبی خرد کنید ، قارچ ها را حلقه ای خرد کنید ، فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید ، مقداری زیتون نیز خرد کنید.
خمیر پیتزا را نازک پهن کنید ، 2 قاشق رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود سپس با قلمو روی خمیر پیتزا خوب پخش کنید و مقداری کمی پنیر روی ان بریزید سپس تمام موادی که خرد کرده اید ( قارچ ، کالباس ، فلفل دلمه ای ) بهمراه مایه گوشتی روی خمیر بچینید و در انتها با لایه کاملی از پنیر پیتزا پوشش دهید.
روی پنیر مقداری زیتون خرد شده بریزید سپس پیتزا را برای 10 تا 20 دقیقه بگذارید بماند تا خمیر استراحت کند و در زمان پخت خوب ترد و برشته شود ، پیتزا را به مدت 15-20 دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد.
در صورتی که میخواهید پنیرها رنگ طلایی بگیرند پس از اماده شدن پیتزا 1 تا 2 دقیقه گریل بالا را روشن کنید ، البته باید مراقب باشید تا پنیرتان نسوزد ، پیتزای اماده را بهمراه سالاد و سس دلخواه داغ سرو کنید.
پیتزا مخلوط مخصوص,آموزش پخت پیتزای مخلوط,روش تهیه انواع پیتزا مخلوط,روش تهیه انواع پیتزا مخلوط مخصوص,روش تهیه پیتزا مخلوط,روش پخت پیتزا مخلوط,طرز تهیه و دستور طبخ پیتزا مخلوط,طرز تهیه و دستور طبخ پیتزا مخلوط مخصوص,طرز تهیه پیتزا خانگی,طرز تهیه پیتزا مخلوط,پیتزا,پیتزا خانگی,پیتزا سبزیجات,پیتزا مخصوص,پیتزا مخلوط,پیتزا گوشت